Добри практики » Успешни плантации на студоустойчив хибриден сорт пауловния Bellissia в Сърбия

Успешни плантации на студоустойчив хибриден сорт пауловния Bellissia в Сърбия

Плантации с Paulownia Bellissia в Бачка топола и Кантавир

В Сърбия са получени отлични резултати от успешно отглеждане на студоустойчив хибриден сорт пауловния  Белисия (Bellissia®). Плантажното отглеждане на студоустойчив хибриден сорт пауловния  Bellissia® там се реализира по авторска технология на фирма “A&S UNION“. “A&S UNION” e ексклузивен представител на Био трии за Сърбия на посадъчен материал за Годжи бери и Пауловния. Тя е специализирана в разработване на ефективни технологии за усъвършенстване на селското стопанство, на овощарството и на горско стопанство, както и технологии за биологично и конвенционално отглеждане на зеленчуци,  обучение за биологично производство,  консултации свързани с мулчиране, напоителни системи и др.

Фирмата има разработени авторски технологии за биологично отглеждане на Годжи бери и отглеждане на Пауловния за дървесина. “A&S UNION” предоставя на клиентите си безплатно know-how за създаване и стопанисване на плантации с Годжи бери и Пауловния.

Галерия с плантации на Пауловния Bellissia® в Сърбия:

Фирмата има разработени авторски технологии за биологично отглеждане на Годжи бери и отглеждане на Пауловния за дървесина. “A&S UNION” предоставя на клиентите си безплатно know-how за създаване и стопанисване на плантации с Годжи бери и Пауловния.

Още плантации засадени с Пауловния сорт Bellissia (в Сърбия, Хърватия и Словения) може да разгледате тук